Usein kysytyt kysymykset | Loviisansyke

Usein kysytyt kysymykset

Mietitkö vastausta johonkin kysymykseen. Alta löydät vastauksen useiten kysyttyihin kysymyksiin.

Voiko tulla tutustumaan ennen ostopäätöstä?
Tottakai, meille voit tulla tutustumaan kerran veloituksetta asiakaspalvelun aukioloaikoihin (1 ilmainen tutustumiskerta / henkilö). Katso asiakaspalvelun aukioloajat tästä.

Miten voin ostaa jäsenyyden?
Jäsenyyden voit ostaa kätevästi mobiilisovelluksen kautta tai netissä verkkokaupassa. Voit myös tulla meille paikan päälle, niin autamme sinua jäsenyyden ostossa.

Miten voin maksaa jäsenyyteni?
Voit maksaa käteisellä, pankkikortilla tai käyttämällä liikuntarahaa. Meillä käy SmartumPay, ePassi, Edenred, Virike sekä Tyky Online. Myös fyysiset liikunta- ja kulttuurisetelit käyvät maksuvälineinä.

Saako opiskelija-/eläkeläisalennusta? Entä siviilipalveluksessa olevat?
Kyllä, meillä saat opiskelija-, ja eläkeläisalennuksen seuraavasti: -20% Maksimi-Syke -jäsenyydestä ja -10% Sali-, Jumppa- ja Päivä-Syke -jäsenyyksistä. Alennus koskee vain tulevia kuukausimaksuja (ei ensimmäistä maksua) ja alennus myönnetään sinulle, kun olet näyttänyt alennukseen oikeuttavan todistuksen. Siviilipalveluksessa oleville pätee samat alennukset.

Miten pääsen kuntoilemaan kun olen ostanut jäsenyyden?
Jos olet ladannut meidän uusimman sovelluksen (löytyy Syke Liikuntakeskus nimellä) ja ostanut jäsenyyden sitä kautta, pääset kuntoilemaan vaikka seuraavana minuuttina. Avaat vain ulko-oven sovelluksen kautta ja liikuntakeskuksemme on heti käytössäsi.

Milloin asiakaspalvelu on auki?
Asiakaspalvelun aukioloajat näet täältä.

Miten saan henkilökohtaisen treeniohjelman?
Henkilökohtaisen treeniohjelman saat varaamalla ensin konsultaation Personal Trainerille. Kartoitamme mahdollisimman tarkasti mitkä sinun tarpeesi ovat ja laadimme ohjelman kartoituksen perusteella. Haluamme, että ohjelma on mahdollisimman henkilökohtainen, koska silloin se palvelee sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Täältä voit lukea lisää meidän valmentajista sekä varata aika konsultaatioon.

Voinko tuoda oman Personal Trainerin mukaan kuntosalille?
Meillä on omat ammattitaitoiset Personal Trainerit salillamme, joten emme hyväksy muiden Personal Trainereiden tuomista salillemme ohjaamaan. Tämä päätös on tehty sen takia, että jäsenemme välttyisivät hämmennyksestä. Asiakkaan oma PT voi kuitenkin kerran tulla kertakäynti maksua vastaan keskukseemme käymään valmennettavan kanssa läpi salimme laitteistoa.

Voinko tauottaa jäsenyyteni?
Voit tauottaa jäsenyytesi maksutta lääkärintodistusta vastaan. Jäsenyys voidaan tauottaa maksimissaan 3kk hintaan 20€. Olethan meihin yhteydessä sähköpostitse info@loviisansyke.fi

Kuinka irtisanon jäsenyyteni?
Irtisanominen tehdään aina kirjallisesti osoitteeseen info@loviisansyke.fi

Voinko tuoda ystäväni tutustumaan Sipoon Sykkeeseen?
Ehdottomasti. Tulkaa asiakaspalvelun aukioloaikoihin, niin ystäväsi saa täyttää tutustumislomakkeen ja pääsee treenaamaan kanssasi kerran veloituksetta. Muistathan, että asiakaspalveluaikoijen ulkopuolella et saa tuoda tutustujaa salille, ellei näin ole sovittu. “Vapaa-matkustajan” tuomisesta salille veloitamme sinulta 250€ tarkastusmaksun.

Minkälaisia ryhmäliikuntatunteja Sipoon Syke tarjoaa?
Ryhmäliikuntatarjontaan pääset kurkistamaan tästä.

Minkälaisia kuntoilulaitteita Loviisan Sykkeessä on?
Meiltä löytyy laaja valikoima vapaita painoja, monta maastaveto/kyykkypaikkaa, käsipainoja 50kg asti, laitteita joka lihasryhmälle sekä monta vaihtoehtoa cardio/lämmittelyn tekemiseksi. Mm. juoksumattoja, kuntopyöriä, crosstrainereita, soutulaitteita sekä skierg. Tämä on kuitenkin teidän liikuntakeskus, joten lisäämme laitteita mahdollisuuksien ja asiakastoiveiden mukaan mahdollisimman nopeasti. Salilta löytyy toivelista, johon voi täyttää toiveitaan.

Onko ryhmäliikuntaan tai kuntosalille ikärajaa?
Ryhmäliikuntaan ja kuntosalille on 15v. Ikäraja. Huoltajan suostumuksella vähintään 12v täyttänyt saa kulkea keskuksessamme omalla ja huoltajien vastuulla. Yläikärajaa ei ole, eikä pidäkään ;)

Miten kulkujärjestelmä toimii?
Mikäli olet jo ladannut Syke Liikuntakeskus -sovelluksen puhelimeesi niin pääset avaamaan kulkuoven sovelluksen kautta. MIkäli sinulla ei ole sovellusta vielä ladattuna, kannattaa se tehdä mutta pääset myös avaamaan oven rannekkeella tai tägillä.

Voinko ottaa lapseni mukaan, kun tulen kuntosalille tai ryhmäliikuntatunnille?
Tottakai, voit ottaa lapsesi mukaan ja jättää hänet omalla vastuulla lasten leikkimaahan. Katso ajat milloin teemme seuraa lapsellesi ja keksimme hänelle kaikenlaista kivaa tästä. Muistathan että lapset EI saa liikkua kuntosalin puolella turvallisuussyistä.

Onko teillä pelkkää ryhmäliikuntajäsenyyttä?
Kyllä, Jumppa-Syke jäsenyydellä sinulla on kulkuoikeus pelkästään ryhmäliikuntatunneille. Lue lisää tästä.

Onko teidän tiloissa saunaa?
Valitettavasti ei ole.

Järjestääkö Loviisan Syke yrityksille tilaustunteja tai virkistys- ja tykypäiviä?
Kyllä. Laita aiheesta suoraan viestiä: info@loviisansyke.fi

Onko Loviisan Sykkeellä yrityksille omaa yhteistyösopimusta?
​​​​​​​Kyllä, kaikki yrityssopimukset räätälöidään yrityksen tarpeiden mukaan. Sopimus riippuu yrityksen työntekijöiden määrästä ja siitä millä palveluilla yritys haluaa tukea työntekijöitään liikkumaan enemmän ja pitämään omasta kunnostaan huolta.


UKK - Syke Liikuntakeskus mobiilisovellus

Olemme koonneet tähän usein kysytyt kysymykset sekä vastauksia applikaation ongelmatilanteisiin.

Lue lisää


Muistathan ilmoittautua tunneille. Mikäli tunnille ei ole yhtään ilmoittautunutta voidaan tunti perua.

Ryhmäliikunta-aikataulu Loviisan Sykkeellä


Kesän ryhmäliikunta-aikataulu käynnistyy 3.6.2024. Tutustu tuntivalikoimaan ja kalenteroi kesän jumpat itsellesi ylös.

Lue lisää