Loviisan Syke | Loviisansyke
Tutustumisviikko 15,90€

Loviisan Sykkeelle.

Osta netistä

Tutustu Loviisan Sykkeen


MEIDÄN TARINA

​​​​​​​

Alussa oli vain unelma... joka muuttui todeksi syksyllä 2016. Kaksi nuorta sipoolaista liikunta-alan ammattilaista löivät viisaat päänsä yhteen, ja niin syntyi sipoolaisten oma liikuntakeskus, Sipoon Syke.

Nyt, reilu kuusi vuotta myöhemmin, Sipoon Sykkeestä tuli osa Syke Liikuntakeskukset brändiä kun Liikuntakeskus Loviisan Syke avasi ovensa maaliskuussa 2023.

Tavoitteena on ollut, ja on edelleen, luoda moderni täyden palvelun liikuntakeskus, jossa korostuu paikallisuus. Esimerkiksi Sipoolle ominainen maalaistunnelmaa ei voi olla huomaamatta, kun astuu ovesta sisään. Silmiin osuu kuormalavoista tehty puinen asiakaspalvelupiste, jonka vieressä tönöttää teräksinen maitotonkka. Mutta täällä ei suinkaan treenata puusta sorvatuilla laitteilla, vaan huippumoderneilla, uutuuttaan hehkuvilla kuntosalilaitteilla. Käynnin jälkeen tunnet olosi vahvaksi ja itsevarmaksi! Ryhmäliikuntasalissa nauru raikaa ja lihaksissa tuntuu hyvän olon poltetta.

Tavoitteemme on tarjota sinulle endorfiinitäytteisiä liikunta-elämyksiä, joiden myötä sinusta kuoriutuu paras versio itsestäsi! Koko meidän mahtavan tiimin avulla kehitämme ja vaikutamme niin sipoolaisten kuin loviisalaisten hyvinvointiin.

Olemme Syke, Syke Liikuntakeskukset.​​​​​​​


Ryhmäliikunta-aikataulu Loviisan Sykkeellä

Uuden vuoden ryhmäliikunta-aikataulu starttasi 2.1.2024 ja asiakaspalautteiden ja kävijätietojen perusteella tehdään nyt aikatauluihin hiukan muutoksia. Sisäpyöräilyä lisätään, Crosstraining tunti palaa aikatauluun ja on mahdollista että helmikuussa tulossa vielä joku uutuustunti. Päivitetty ryhmäliikunta-aikataulu näkyy nyt alla ja tunnit löytyy myös varausjärjestelmästä

Lue lisää

Ryhmäliikuntatunneille ilmoittautuminen tapahtuu helpoiten meidän mobiilisovelluksen kautta.

Varaa ja vahvista osallistumisesi ryhmäliikuntatunneille varausjärjestelmän kautta

LUE OHJEET. Mikäli olet ensimmäistä kertaa ilmoittautumassa Loviisan Sykkeen ryhmäliikuntatunneille luethan ensin ohjeet alta.

Lue lisää