Mikä ihmeen InBody970-mittaus? | Loviisansyke

Mikä ihmeen InBody970-mittaus?

Anton Isaksson, Sipoon Syke Oy Ab'sta suorittaa maan kattavasti InBody970-kehonkoostumusmittauksia yritysten tiloissa avaimet käteen periaatteella.


​​​​​​​Seuraava InBody970-mittaus Loviisan Sykkeellä

  • Tiistai 24.9.2024 kello 15.00-19:00


Mittaus määrittelee mm asiakkaan lihasmassan, erittelee lihaksiston (jalat, keskivartalo, kädet), mittaa sisäelinten ympärille kertyvän viskeraalisen rasvan, rasvaprosentin, luumassan sekä nesteet.

InBody970 on tarkka kehon koostumusta mittaava järjestelmä. Mittaus perustuu bioimpedanssiin. Hieman yksinkertaistettuna, laite mittaa aikaa jonka tietty sähkötaajuus viettää tietyllä reitillä asiakkaan kehossa. Mittauksessa käytämme useita taajuuksia sekä varioimme kaikki reittivaihtoehdot useaan otteeseen.

- Kehonkoostumusmittareita on tutkittu muun muassa suomalaisisssa yliopistotutkimuksissa ja InBody-laite on CE merkitty lääkinnällinen laite. Toistettavuuden tarkkuuteen liittyvä virhemarginaali on näissä tutkimuksissa määritelty InBody970-mittarin osalta alle yhteen prosenttiin. Eli kyseessä on varsin tarkka ja toimiva työkalu asiakkaan tuloskehityksen seurannassa, sanoo Anton.

Valmistautumisohjeena olemme käyttäneet viime vuodet mahdollisimman helposti vakioitavaa mallia, eli ei tarvitse tehdä mitään erikoista. Raskasta ateriointia voisi välttää reilun tunnin ennen testiin osallistumista ja vessassa kannattaa käydä ennen mittausta. Raskas liikunta mielellään vasta mittauksen jälkeen.

Yrityksestä

Sipoon Syke Oy Ab tuottaa InBody-970-mittauksia koko maan kattavasti! InBody-970 on markkinoiden uusin sekä tarkin InBody-mittausjärjestelmä.

- Organisaatiot kokevat tämäntyyppisen mittauksen ja Personal Trainerin tuomisen yrityksen henkilöstön avuksi, erittäin suosituksi ja vaikuttavaksi tavaksi motivoida ja innostaa henkilöstöä hyvinvointinsa edistämiseksi.

Anton Isaksson on yksi yrityksen perustajista ja on henkilökohtaisesti toiminut yrittäjyyden, hyvinvoinnin ja liikunnan parissa sekä valmentanut yli 9 vuotta, eli elänyt ja hengittänyt asiakkaiden tuloskehitystä niin kuluttajapuolella kuin yrityspuolella koko maan kattavasti. Hän on valmentanut sekä isoja pörssiyhtiöitä, että konsultoinut pienempiä yksityisomisteisia liikuntakeskuksia.​​​​​​​

Asiantuntijoidemme tehtäviin kuuluu laadukkaan testauksen lisäksi asiakkaiden erityistarpeiden tunnistaminen sekä jatkotoimenpiteiden suosittelu.

– Pidän kovasti työstäni, autan ja konsultoin asiakasta. Kaiken tietotaido ja osaamisen mikä itselleni on kertynyt vuosien varrella, koitan välittää asiakkailleni kun nähdään. Liikunnan ja hyvinvoinnin saralla on suomessa vielä paljon tekemistä ja parempi tulos saadaan kun puhalletaan yhteen hiileen, Anton toteaa. Nähdään mittarilla!

Ainiin, hinta varmaan kiinnostaa myös? Pidetään homma yksinkertaisena, eli yhden mittauspäivän hinta on 3 sairauspoissaolopäivän hinta, eli 1150€ + alv. Olemme varmoja, että tämä maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin.

Kiinnostuitko?