Loviisan Syke | Loviisansyke
Tutustumisviikko 15,90€

Loviisan Sykkeelle.

Osta netistä

Tutustu Loviisan Sykkeen


MEIDÄN TARINA

​​​​​​​

Alussa oli vain unelma... joka muuttui todeksi syksyllä 2016. Kaksi nuorta sipoolaista liikunta-alan ammattilaista löivät viisaat päänsä yhteen, ja niin syntyi sipoolaisten oma liikuntakeskus, Sipoon Syke.

Nyt, reilu kuusi vuotta myöhemmin, Sipoon Sykkeestä tuli osa Syke Liikuntakeskukset brändiä kun Liikuntakeskus Loviisan Syke avasi ovensa maaliskuussa 2023.

Tavoitteena on ollut, ja on edelleen, luoda moderni täyden palvelun liikuntakeskus, jossa korostuu paikallisuus. Esimerkiksi Sipoolle ominainen maalaistunnelmaa ei voi olla huomaamatta, kun astuu ovesta sisään. Silmiin osuu kuormalavoista tehty puinen asiakaspalvelupiste, jonka vieressä tönöttää teräksinen maitotonkka. Mutta täällä ei suinkaan treenata puusta sorvatuilla laitteilla, vaan huippumoderneilla, uutuuttaan hehkuvilla kuntosalilaitteilla. Käynnin jälkeen tunnet olosi vahvaksi ja itsevarmaksi! Ryhmäliikuntasalissa nauru raikaa ja lihaksissa tuntuu hyvän olon poltetta.

Tavoitteemme on tarjota sinulle endorfiinitäytteisiä liikunta-elämyksiä, joiden myötä sinusta kuoriutuu paras versio itsestäsi! Koko meidän mahtavan tiimin avulla kehitämme ja vaikutamme niin sipoolaisten kuin loviisalaisten hyvinvointiin.

Olemme Syke, Syke Liikuntakeskukset.​​​​​​​


Rakas äiti - lempeä äitienpäiväjooga

Äiti tai tytär, tämä on kutsu sinulle tulla lempeään äitienpäiväjoogaan sunnuntaina 12.5. Jos kaipaat kevääseesi pientä pysähtymistä, aikaa hengittää ja olla, niin tämä joogaworkshop sopii sinulle. Tule joogaan yksin tai yhdessä äitisi tai tyttäresi kanssa.

Lue lisää

Loviisan Syke täyttää vuoden, ja me juhlimme koko viikon ajan!

Liity mukaan synttäriviikolla 18.3-24.3.2024, kun tarjoamme innostavia ryhmäliikuntoja, jännittäviä kilpailuja, houkuttelevia tarjouksia ja herkullisia maistiaisia. Lue lisää synttäriviikon hulinoista ja tule mukaan viettämään treenitäyteistä viikkoa meidän kanssamme.

Lue lisää