Etsimme tiimiimme asiakaspalvelijaa osa-aikaiseen työsuhteeseen | Loviisansyke

Etsimme tiimiimme asiakaspalvelijaa osa-aikaiseen työsuhteeseen

Liikuntakeskus Loviisan Syke on kasvava liikuntakeskus, jossa tarjoamme monipuolisen treeniympäristön ja laadukkaita palvelukokonaisuuksia loviisalaisille. Oletko asiakaspalvelun ammattilainen, puhut suomea ja ruotsia sujuvasti etkä pelkää laittaa itseäsi likoon? Jatka lukemista!


Etsimme tiimiimme asiakaspalvelijaa osa-aikaiseen työsuhteeseen

Nyt haemme kunnianhimoista asiakaspalvelijaa, lastenhoitajaa ja siivousintoilijaa. Toimenkuvaasi kuuluu asiakkaidemme palveleminen parhaalla mahdollisella tavalla, lasten kanssa leikkiminen lapsiparkissa sekä siisteyden ylläpitoa salilla.

Oletko sosiaalinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä koet luontevaksi tuoda itseäsi esille ihmisten keskellä? Tykkäätkö siitä kun oma huoneesi loistaa puhtautta ja tavarat ovat järjestyksessä? Oletko kiinnostunut liikunta-alasta? Jos tunnistit itsesi, hae meille töihin!


Liikuntakeskuksessa työ on iltapainoitteista. Työtunteja voidaan tarjota noin 15-25h/viikko. Toivomme että pystyt tekemään myös lauantai työvuoroja.

Loviisa on kaksikielinen kunta ja tästä syystä toivomme sinulta sujuvaa ruotsin ja suomen kielen taitoa. Englannin kieli katsotaan suurena plussana.

Tarjoamme sinulle erinomaisen toimintaympäristön ja käytössäsi on monipuoliset liikuntatilat, laadukas harjoitusvälineistö, mahtavat asiakkaat sekä mahdollisuus kehittyä ja kouluttautua tulevaisuudessa.


Odotamme hakijalta:

- Vähintään 18 vuotta ikää

- Kokemusta asiakaspalvelutyöstä

- Kokemusta lastenhoidosta, esimerkiksi omasta perheestä ja nuorista sisaruksista

- Molempien kotimaisten kielten hallinta on pakollinen!


Tuntimäärä: 15-25h/viikko

Palkkaus: Neuvoteltavissa aiemman työkokemuksen mukaan. Esitä palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä.

Huom! Tehtävään valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.


Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus, joko suomeksi tai på svenska, osoitteeseen madde@sipoonsyke.fi ja kerro hieman itsestäsi. Toivottavaa olisi jos myös liittäisit hakemukseen CV:n.

Työt alkaa heti kun sopiva henkilö on löytynyt, joten älä odota!

Oletko sinä meidän seuraava tähtitiimiläinen?