InBody970 -kehonkoostumusmittauksia | Loviisansyke

InBody970 -kehonkoostumusmittauksia

Anton Isaksson, Sipoon Syke Oy Ab'sta suorittaa maan kattavasti InBody970-kehonkoostumusmittauksia yritysten tiloissa avaimet käteen periaatteella. Mutta mikä tämä InBody-mittauslaite oikein on?


​​​​​​​Seuraava mittaustapahtuma Loviisan Sykkeellä;

  • Maanantaina 25.9.2023 kello 15.00-19.00 välisenä aikana.

Hinta mittaukselle 30€. Maksutapa kortti, käteinen tai MobilePay.InBody970 on tarkka kehon koostumusta mittaava järjestelmä. Mittaus perustuu bioimpedanssiin. Hieman yksinkertaistettuna, laite mittaa aikaa jonka tietty sähkötaajuus viettää tietyllä reitillä asiakkaan kehossa. Mittauksessa käytämme useita taajuuksia sekä varioimme kaikki reittivaihtoehdot useaan otteeseen.

Mittaus määrittelee mm asiakkaan lihasmassan, erittelee lihaksiston (jalat, keskivartalo, kädet), mittaa sisäelinten ympärille kertyvän viskeraalisen rasvan, rasvaprosentin, luumassan sekä nesteet.– Kehonkoostumusmittareita on tutkittu mm suomalaisisssa yliopistotutkimuksissa ja InBody-laite on CE merkitty lääkinnällinen laite. Toistettavuuden tarkkuuteen liittyvä virhemarginaali on näissä tutkimuksissa määritelty InBody970-mittarin osalta alle yhteen prosenttiin. Eli kyseessä on varsin tarkka ja toimiva työkalu asiakkaan tuloskehityksen seurannassa, sanoo Anton.

​​​​​​​Valmistautumisohjeena olemme käyttäneet viime vuodet mahdollisimman helposti vakioitavaa mallia. Eli ei tarvitse tehdä mitään erikoista. Raskasta ateriointia voisi välttää reilun tunnin ennen testiin osallistumista ja vessassa kannattaa käydä ennen mittausta. Raskas liikunta mielellään vasta mittauksen jälkeen.


Yrityksestä

Sipoon Syke Oy Ab tuottaa InBody-970-mittauksia koko maan kattavasti! InBody-970 on markkinoiden uusin sekä tarkin InBody-mittausjärjestelmä.

Anton Isaksson on yksi yrityksen perustajista ja on henkilökohtaisesti toiminut yrittäjyyden, hyvinvoinnin ja liikunnan parissa sekä valmentanut yli 8 vuotta, eli elänyt ja hengittänyt asiakkaiden tuloskehitystä niin kuluttajapuolella kuin yrityspuolella koko maan kattavasti. Hän on valmentanut sekä isoja pörssiyhtiöitä, että konsultoinut pienempiä yksityisomisteiseja liikuntakeskuksia.

Asiantuntijoidemme tehtäviin kuuluu laadukkaan testauksen lisäksi asiakkaiden erityistarpeiden tunnistaminen sekä jatkotoimenpiteiden suosittelu.

– Pidän kovasti työstäni, autan ja konsultoin asiakasta. Kaiken tietotaidon ja osaamisen mikä itselleni on kertynyt vuosien varrella, koitan välittää asiakkailleni kun nähdään. Liikunnan ja hyvinvoinnin saralla on suomessa vielä paljon tekemistä ja parempi tulos saadaan kun puhalletaan yhteen hiileen, Anton toteaa. Nähdään mittarilla!