Rakas äiti - lempeä äitienpäiväjooga | Loviisansyke

Rakas äiti - lempeä äitienpäiväjooga

Äiti tai tytär, tämä on kutsu sinulle tulla lempeään äitienpäiväjoogaan sunnuntaina 12.5. Jos kaipaat kevääseesi pientä pysähtymistä, aikaa hengittää ja olla, niin tämä joogaworkshop sopii sinulle. Tule joogaan yksin tai yhdessä äitisi tai tyttäresi kanssa.


Kahden tunnin ajan laskeudumme lempeästi kuuntelemaan omaa kehoa. Yhdistämme lempeää liikettä ja pysähtymistä erilaisiin jooga-asentoihin. Päätämme joogan pidempään syvärentoutukseen.

Osallistuminen ei edellytä aiempaa joogakokemusta. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. Loviisan Sykkeeltä löytyy tarvittavat joogavälineet, mutta halutessasi voit tuoda omat joogatarvikkeet mukanasi (viltti, bolsteri, joogavyö, joogablokit, joogamatto). Suosittelemme villasukkia ja pitkähihaista paitaa, jonka voit tarvittaessa pukea päällesi. Rentouttavan joogan aikana hermostosi rauhoittaessaan ruumiinlämpösi voi nimittäin laskea, jolloin viltistä ja lämpimämmistä vaatteista on iloa.

Paikka: Loviisan Syke, Johtajantie 12 07900 Loviisa
Aika: sunnuntai 12.5. kello 17:30-19:30
Hinta: 25 € / henkilö (kahden hengen osallistuminen kun ilmoittaudutte yhdessä: 40 €)


Rakas äiti - lempeän äitienpäiväjoogan ohjaa Katja Puolakka. Katja on Heartful-joogaopettaja ja sertifioitu kraniosakraaliterapeutti. Joogaohjaukseensa Katja tuo osaamistaan sallivan ja turvallisen tilan luomisessa. Ohjatessaan hän myös avustaa lempeällä, hoitavalla kosketuksella heitä, joille kosketuksen kautta avustaminen sopii.

”Hyväksyvä tila, jossa jokainen saa olla oma itsensä pysähtyä kuuntelemaan itseään ja kohtaamaan toisia, on jotain sellaista, mitä haluan mahdollistaa aina kun ohjaan joogaa, hoidan ihmisiä tai koulutan. Sydämellisesti tervetuloa!”

– Katja

Ilmoittautumiset: info@loviisansyke.fi

Oletko Maksimi-Syke-jäsen? Saat workshopin lahjaksi (etu on henkilökohtainen) ja voit ilmoittautua normaalisti varausjärjestelmän kautta.