Toiminnallisen Harjoittelun alkeiskurssi | Loviisansyke

Intensiivivalmennus - Toiminnallisen harjoittelun alkeiskurssi 1

Haluatko kehittää kehon toiminnan kannalta tärkeimpiä ominaisuuksia monipuolisesti? Silloin tämä valmennus sopii sinulle.


Toiminnallisessa harjoittelussa kehitetään kehon hyvinvoinnin ja terveyden kannalta monia tärkeitä ominaisuuksia, kuten liikkuvuutta, nopeutta, koordinaatiota, lihasvoimaa, kehonhallintaa, räjähtävyyttä sekä hapenottokykyä. Kurssilla perehdytään lajille ominaisiin liikkeisiin ja tekniikoihin käyttäen mm. kehonpainoa, kahvakuulia, levytankoa, hyppynarua, cardiolaitteita ja paljon muuta. Kurssin alussa ja lopussa tehdään sama treeni ja jo kurssin aikana tapahtuva kehitys on mitattavissa! Kurssi antaa eväät jatkamaan harjoittelua omatoimisesti ja tulee olemaan edellytys tulevia toiminnallisen harjoituksen ryhmäliikuntatunteja varten.


Harjoittelun tavoite on kehittää ihmisen kokonaisvaltaista toimintakykyä ja kuormittaa ihmiskehoa sille ominaisilla liikeradoilla ja suunnilla, jotta arjessa toimiminen helpottuu. Toimintakyvyn parantamisessa keskitytään monipuoliseen yleiskunnon parantamiseen sisältäen muun muassa voimantuoton, liikkuvuuden, aerobisen kestävyyden ja lihastasapainon. Toiminnallisen harjoittelun tarkoitus on haastaa ja kehittää kehoa ja sen rajoja, monipuolistaa harjoittelua sekä ehkäistä vammojen syntymistä.


Toiminnallinen harjoittelu sopii monipuolisuutensa ansiosta kaikille kunto- ja taitotasosta riippumatta. Lajista hienon tekee se, että tasosta riippumatta jokaiselle urheilijalle löytyy oma variaatio ja taso tehdä liikkeitä. Kehityksen kautta liikkeet varioidaan haastavammiksi tai kehitetään kykyä suorittaa vaadittu liike nopeammin ja taloudellisemmin. Lajin parhaita puolia on myös se, että kaikki eri tasoiset harrastajat pystyvät harjoittelemaan lajia samoissa harjoituksissa.

Ota mukaan vesipullo, hikipyyhe ja hyvä fiilis!

Ilmoittaudu mukaan syyskuussa starttaavalle 2 viikon intensiivivalmennukselle varaamalla paikkasi alla olevan tuotteen kautta. Max 8 paikkaa. Ilmoittautuminen on sitova!

Info

  • Aika: maanantai 11.9 & 18.9 | tiistai 12.9 & 19.9 | torstai 14.9 & 21.9
  • Kellonaika kaikkina päivinä 17.00 - 18.15 ​​​
  • Ohjaaja: Kristian Wahlström
  • Hinta koko valmennukselle (6 kertaa): 69€​​​​​​​
  • Kesto/kerta: 1h 15min