Loviisan Syke täyttää vuoden, ja me juhlimme koko viikon ajan! | Loviisansyke

Loviisan Syke täyttää vuoden, ja me juhlimme koko viikon ajan!

Liity mukaan synttäriviikolla 18.3-24.3.2024, kun tarjoamme innostavia ryhmäliikuntoja, jännittäviä kilpailuja, houkuttelevia tarjouksia ja herkullisia maistiaisia. Lue lisää synttäriviikon hulinoista ja tule mukaan viettämään treenitäyteistä viikkoa meidän kanssamme.


Tervetuloa juhlistamaan Loviisan Sykkeen ensimmäistä vuosipäivää! Olemme valmistaneet viikon mittaisen juhlaviikon, joka sisältää mahtavaa ohjelmaa kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille. Osallistu energisiin ryhmäliikuntatunteihin, kisaile ystäviesi kanssa, hyödy houkuttelevista tarjouksista ja nauti herkullisista maistiaisista. Lapsille on tarjolla omaa ohjelmaa lasten leikkimaassa, jossa he voivat sukeltaa seikkailuihin kasvomaalauksen parissa, osallistua hauskoille peli-illoille, etsiä aarteita aarteenmetsästyksessä ja paljon muuta!

Ryhmäliikuntatunnit aikataulun mukaisesti

Synttäriviikolla tarjoamme kertakäynnin ryhmäliikuntatunneille synttärietuhintaan. Kertakäynnin hinta 18.3-23.3.2024 välisenä aikana vain 5€ (norm. 10€).

Ryhmäliikunta-aikataulu ja varausjärjestelmä löytyy meidän mobiilisovelluksesta. Mikäli et ole vielä sovellusta itsellesi ladannut suosittelemme että sen tekisitte jolloin asiointi meillä hoituu helposti ja vaivattomasti.
​​​​​​​Varauskalenteriin pääsee myös selaimen kautta.


Muistathan ilmoittautua tunneille. Mikäli tunnille ei ole yhtään ilmoittautunutta voidaan tunti perua.

Ryhmäliikunta-aikataulu Loviisan Sykkeellä


Kesän ryhmäliikunta-aikataulu käynnistyy 3.6.2024. Tutustu tuntivalikoimaan ja kalenteroi kesän jumpat itsellesi ylös.

Lue lisää

Ryhmäliikuntatunneille ilmoittautuminen tapahtuu helpoiten meidän mobiilisovelluksen kautta.

Varaa ja vahvista osallistumisesi ryhmäliikuntatunneille varausjärjestelmän kautta

LUE OHJEET. Mikäli olet ensimmäistä kertaa ilmoittautumassa Loviisan Sykkeen ryhmäliikuntatunneille luethan ensin ohjeet alta.

Lue lisää


Lapsille omaa ohjelmaa synttäriviikolla

Lapsille tarjoamme omaa liikunnallista ohjelmaa leikkimaassa synttäriviikon ajan. Huomaathan että tästä johtuen valvottuun lapsiparkkiin saattaa tulla hiukan muutoksia.

Maanantaina 18.3. - Liikunnalliset syntymäpäivät jossa synttärisankarina on tietysti Loviisan Syke. Lämpimästi tervetuloa viettämään meidän syntymäpäivää leikkimaassamme. Luvassa on ohjattua ohjelmaa, donitseja, hedelmää, vihanneksia ja kaikkea sitä mitä meidän liikunnallisilla synttäreillä normaalisti on tarjolla. Juhlijoiden määrä on rajallinen joten vain 10 ensimmäistä ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Ikäsuositus 3-8 vuotiaat. Juhlat alkaa klo 17:00 ja loppuu 18:30.

Ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta. Varaa paikka juhlapöydästä viimeistään 15.3.2024 klo 15:00. Juhlien hinta 5€/lapsi (jäsen), muut 10€/lapsi.


Tiistaina 19.3. - Leikkimaassa vietetään väritysiltaa. Tällöin kaivamme esiin kaikkea hauskaa piirtämiseen liittyvää. Lisäksi tehdään myös halukkaille kasvomaalauksia. Ohjattua toimintaa siis leikkimaassa kello 17:00-19:00 välisenä aikana.

Keskiviikkona 20.3. - Kadonneen aarteen metsästys. Lisää tietoa tulossa.

Torstaina 21.3. - Peli-ilta. Kaivamme esiin vanhoja lautapeli klassikoita, palapelejä ja ehkäpä muutama olympialajikin. Ohjattua toimintaa leikkimaassa kello 17:00-19:00 välisenä aikana.

Perjantaina 22.3. - Happy Hour kuntosalilla kello 15:00-18:00. Asiakaspalvelumme poikkeuksellisesti avoinna. Kertakäynti kuntosalille tänä aikana vain 1€!

Lauantaina 23.3. - Asiakaspalvelu avoinna normaalisti 11:00-13:00. Valvottu leikkimaa klo 9:00-11:00.


Tule mukaan juhlimaan kanssamme – odotamme innolla viettää unohtumatonta viikkoa yhdessä!

Synttäriviikon kunniaksi liittymismaksu VAIN 1€! Etu voimassa verkkokaupassa 18.3.-24.3.2024 välisenä aikana mutta edun voi hyödyntää jo nyt olemalla yhteydessä meidän asiakaspalveluun joko sähköisesti tai paikan päällä.