MEIDÄN TARINA | Loviisansyke

MEIDÄN TARINA

Alussa oli vain unelma... joka muuttui todeksi syksyllä 2016. Kaksi nuorta sipoolaista liikunta-alan ammattilaista löivät viisaat päänsä yhteen, ja niin syntyi sipoolaisten oma liikuntakeskus, Sipoon Syke.

Nyt, reilu kuusi vuotta myöhemmin, Sipoon Sykkeestä tulee osa Syke Liikuntakeskukset brändiä kun Liikuntakeskus Loviisan Syke avaa ovensa keväällä 2023.

Tavoitteena on ollut, ja on edelleen, luoda moderni täyden palvelun liikuntakeskus, jossa korostuu paikallisuus. Esimerkiksi Sipoolle ominainen maalaistunnelmaa ei voi olla huomaamatta, kun astuu ovesta sisään. Silmiin osuu kuormalavoista tehty puinen asiakaspalvelupiste, jonka vieressä tönöttää teräksinen maitotonkka. Mutta täällä ei suinkaan treenata puusta sorvatuilla laitteilla, vaan huippumoderneilla, uutuuttaan hehkuvilla kuntosalilaitteilla. Käynnin jälkeen tunnet olosi vahvaksi ja itsevarmaksi! Ryhmäliikuntasalissa nauru raikaa ja lihaksissa tuntuu hyvän olon poltetta.

Tavoitteemme on tarjota sinulle endorfiinitäytteisiä liikunta-elämyksiä, joiden myötä sinusta kuoriutuu paras versio itsestäsi! Koko meidän mahtavan tiimin avulla kehitämme ja vaikutamme niin sipoolaisten kuin loviisalaisten hyvinvointiin.

Olemme Syke, Syke Liikuntakeskukset.