Tervetuloa leikkimään Loviisan Sykkeen Leikkimaahan! | Loviisansyke

Tervetuloa leikkimään Loviisan Sykkeen Leikkimaahan!


Leikkimaan käyttö kuuluu kaikkiin Maksimi-Syke jäsenyyksiin. Maksimi-Syke jäsenenä voit myös ilmoittaa lapsesi valvottuun lapsiparkkiin tai mahdollisesti tulevaisuudessa ohjattuun lasten toimintaan.

Tällä hetkellä Leikkimaa on asiakkaiden vapaassa käytössä keskuksen aukioloaikoina. Suunnittelemme yhdessä osaavan tiimin kanssa, miten voimme tulevaisuudessa huomioida myös pienet liikkujat entistä paremmin.

Lapsen voi omalla vastuulla jättää Leikkimaahan oman treenin ajaksi myös lapsiparkin aukioloaikojen ulkopuolella. Leikkimaahan voi toki tulla leikkimään, vaikka ei olisikaan treenipäivä.

Suunnittelemme hinnoittelua, esimerkiksi kertakäyntejä ja mahdollisuuksia pelkkään Leikkimaan rajattomaan käyttöön kevään aikana. Ensimmäinen tutustuminen Leikkimaahan ja lapsiparkkiin on kuitenkin maksuton.

Leikkimaata rakennetaan kevään aikana ja visiona on luoda lasten liikunnallisuutta monipuolisesti tukeva sisäleikkipuisto!

Tule yhdessä lapsen kanssa löytämään liikunnan ilo!

Toiveita ja palautetta otetaan vastaan, lisää tietoa saat soittamalla, laittamalla meille viestiä sähköpostitse tai tulemalla paikan päälle asiakaspalvelun aukioloaikana.