Esittelyssä Timo Paasikunnas | Loviisansyke

Timo Paasikunnas

Personal Trainer, erikoistunut aikuisten liikunnan edistämiseen sekä kasvispainoitteiseen ruokavalioon.


Toiveenani on saada kannustettua kaikkia liikkumaan ja voimaan hyvin sekä parantamaan meidän kaikkien hyvinvointia yhteisen hauskan kuntosaliharjoittelun ja liikunnan myötä.

Pohditaan siis yhdessä, minkälainen on sinulle se mieluisin tapa liikkua. Yhdistetään vaikkapa kuntosaliharjoittelu luonnossa liikuskeluun. Loviisan Sykkeestä löydämme varmasti sellaisen yhdistelmän, joka liikunnallisesti miellyttää ja hyödyttää sinua elämässäsi.

Hyvä ja terveellinen ruoka on myös sydäntäni lähellä. Olen itse harjoitellut kuntosalilla 7 vuotta
kasvissyöjänä, vegaanina, joten voiman sekä lihaskasvun kehittäminen kasvispainotteisella ruokavaliolla on minulle tuttua puuhaa. Kysy siis minulta rohkeasti myös ravitsemuksen osa-alueista.


Olen aiemmassa käärmeidenhoitajan työssäni Korkeasaaressa, kokenut monet työtapaturmat eikä ne
vapaa-ajatkaan maailmalla aina ole kolhuitta menneet. Tunnen siis ne haasteet, mitä liikunnan
harrastamiselle saattaa tulla eteen. Minut kun tunnetaan vauhdikkaana "Tapaturma-altis Timona", joten olen loukkaantumisten karikot ja pitkät kuntoutukset käynyt useasti läpi. Näin osaankin asettua
valmennettavan asemaan, mikäli sinulla mahdollisesti on liikunnallisia haasteita, vaikkapa aiempien
loukkaantumisten tai kulumien takia. Kaikessa kun on aina jotain hyvääkin!

Tavoitteeni on auttaa sinua saavuttamaan lihaskuntoharjoittelulla sellainen voimataso, että työssä tai kotioloissa jaksat työskennellä ja puuhailla turvallisesti. Ihmisen jaksaessa fyysisesti hyvin ja päivän rutiiniaskareet ja arjen kommellukset sujuvat ilman suuria ponnistuksia, silloin on myös voimia keskittyä omaan jaksamiseen henkisesti. Voimia jää myös viettää tärkeätä laatuaikaa lähimmäisten ja rakkaiden kanssa.

Takaan myös, että meidän treeneistämme ei hauskuus lopu eikä jutun aiheet. Saliharjoittelun kun ei
tarvitse joka hetki olla kulmat rutussa ähkimistä vaan sellaista iloista puuhaa ja yhteinen kiva matka, joka on täynnä onnistumisia. Matkan varrella varmasti tulee aikoja, jolloin tuntuu siltä, että tuleeko tästä hommasta nyt sittenkään mitään. Sehän on vain elämää ja kun otamme kaksi askelta eteenpäin ja jos välillä tuleekin yksi askel taaksepäin, on se silti ollut aina yksi askel eteenpäin. Yhdessä jatkamme siitä jälleen eteenpäin!

Näillä suunnitelmilla, hyvällä fiiliksellä ja yhdessä Loviisan Sykkeellä, kivoihin tuloksiin!

Mottoni: Ollaan kuin protoni, aina positiivisia! Be like a proton, always positive!

Ota yhteyttä Timoon alla olevan lomakkeen kautta.