Esittelyssä Tarja Kupias | Loviisansyke

Tarja Kupias

Tarja on valmistunut elokuussa 2023 elintapavalmennukseen erikoistuneeksi Personal Traineriksi. Hänen intohimona on auttaa sinua kohti pysyviä hyvinvointimuutoksia.


Oletko valmis kokonaisvaltaiseen muutokseen elämäntavoissasi? Oletko valmis kohtaamaan haasteet ja saavuttamaan tavoitteesi? Jos vastasit kyllä, niin minä voin auttaa sinua matkallasi!

Valmennukseni lähtee aina mielen tasolta, joten voit olla varma siitä, että saavutat kestäviä muutoksia elämässäsi. Unohda hetkelliset pikavoitot ja valitse elinvoimainen tulevaisuus.

Olen elintapavalmennukseen erikoistunut Personal Trainer, hypnoosivalmentaja ja hyvinvointiluennoitsija. Inspiroidun erityisesti 45+ vuotiaiden ihmisten valmentamisesta. Haluan auttaa juuri sinua, joka haluat saavuttaa kokonaisvaltaista terveyttä edistäviä elämäntapoja ja voittaa haasteet, kuten painonhallinnan, jatkuvan stressin, liikkumattomuuden ja istumatyön.

Olen itse ollut aina aktiiviliikkuja. Olen myös saanut kärsiä väärällä tavalla treenaamisesta. Viime aikoina olen joutunut opettelemaan maltillisen ja riittävän liikkumisen taidon, jota haluan opettaa myös sinulle. Olen opetellut myös muita uusia hyvintointia edistäviä tapoja elämässäni, näitäkin kokemuksia haluan jakaa sinulle.

Valmennuksessani keskityn myös ajatuksiisi. Haluan tietää, mikä motivoi sinua kohti tavoitettasi ja mikä on estänyt sinua aiemmin pääsemästä siihen. Kun alitajuntasi on samaa mieltä tietoisen mielesi kanssa, voit saavuttaa tavoitteesi helpommin ja kestävämmin.

Suunnitellaan vapaa-ajallesi mieleistäsi liikuntaa, josta tulee sinulle elämäntapa. Voidaan suunnitella myös mikrotreenejä, jotka auttavat sinua jaksamaan työpäivän aikana paremmin. Autan sinua myös stressinhallinnassa ja palautumisessa sekä tarkastelemme yhdessä ravitsemustasi ja syömistottumuksiasi. Kun olet valmennuksessani, voit odottaa elinvoimaisempaa, virkeämpää ja aikaansaavempaa elämää.

Olen työskennellyt hyvinvointivalmentajana ja luennoitsijana jo viimeiset 10 vuotta, ja olen auttanut monia ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa ja elämään onnellisempaa ja terveellisempää elämää. Nyt olen valmiina auttamaan sinua kokonaisvaltaisesti. Jos siis haluat aloittaa matkan kohti kokonaisvaltaisesti parempaa terveyttä ja hyvinvointia, niin ota yhteyttä minuun alla olevan lomakkeen kautta ja aloitetaan yhteistyö.