Tietoa laskutuksesta | Loviisansyke

Tietoa laskutuksesta

Ohje E-laskulla maksamiseen

E-lasku on sähköisessä muodossa verkkopankkiin saapuva lasku. E-lasku on helpoin ja vaivattomin tapa maksaa laskuja ja e-lasku sisältää samat tiedot kuin paperinen lasku. Se on sähköinen lasku, joka eroaa paperilaskusta vain toimitustavan puolesta. Voit asettaa e-laskulle automaattisen hyväksynnän jolloin sinun ei tarvitse erikseen hyväksyä laskua vaan laskut veloitetaan automaattisesti tililtäsi.

Meidän kaikki jäsenyydet voi ostaa verkkokaupasta. Tämän jälkeen muodostuu toistuviin jäsenyyksiin aina automaattisesti uusi lasku. Laskutuksemme toimii ensisijaisesti sähköpostilaskuna. Mikäli haluat laskut e-laskuna tulee sinun hyväksyä Loviisan Syke Oy Ab:n e-laskuttajaksi omassa verkkopankissasi. Tämän jälkeen voit halutessasi valita e-laskutukselle automaattisen hyväksynnän päälle, näin maksut veloitetaan automaattisesti tililtäsi eikä sinun tarvitse erikseen hyväksyä säännöllistä laskua. Asiakasnumero, joka löytyy muun muassa laskusta ja sopimuksesta, toimii yksilöintitietonasi.

Jos vaihdat verkkopankkia, tulee sinun perua e-laskutus vanhasta pankista ja tilata uusi e-lasku uudesta verkkopankista.

​​​​​​​Mikäli sinulla tulee kysyttävää e-laskutuksesta, suosittelemme ottamaan yhteyttä omaan pankkiisi.


Ohje liikuntarahalla maksamiseen

Meillä käy Smartum, ePassi, Edenred ja Tyky-maksuvälineet. Huom! Smartumin kortti ei valitettavasti toimi meidän maksupäätteessä, joten Smartumilla maksaminen onnistuu SmartumPay sovelluksen avulla.

Sähköisten liikuntarahojen käyttö onnistuu kätevästi palveluntarjoajan verkkopalvelussa. Valitsette käyttöpaikan Loviisan Syke Oy Ab ja syötätte haluamanne summan sovelluksen maksukohtaan. Tämän jälkeen saat maksusuorituksesta kuitin, jonka toimitatte sähköpostilla osoitteeseen info@loviisansyke.fi. Saatte vahvistusviestin sähköpostitse kun maksu on meillä käsitelty. Käsittelemme maksut asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Liikuntarahan käytämme laskujen maksuun. Voitte ladata kerralla suuremman summan niin maksamme tulevia maksuja jo etukäteen ja teille tulee seuraava lasku vasta sitten kun koko summa on käytetty.


Jäsenyyden irtisanominen/tauotus

Mikäli haluat jostain syystä päättää jäsenyyden niin se onnistuu lähettämällä meille sähköpostitse viestiä info@loviisansyke.fi. Meillä on voimassa 30 päivän irtisanomisaika, joten muistathan tehdä sen viimeistään 30 päivää ennen seuraavan kauden alkamista. Mikäli haluat tauottaa jäsenyytesi niin laita meille sähköpostia viimeistään 30 päivää ennen uuden kauden alkamista info@loviisansyke.fi. Jäsenyyden voi tauottaa veloituksetta lääkärintodistusta vastaan, muuten jäsenyyden voi tauottaa maksimissaan kolmeksi kuukaudeksi ja 20€ tauotusmaksua vastaan. Mikäli tauotuksesta on kysyttävää, olethan yhteydessä.

Laskun maksamatta jättäminen, e-laskutuksen irtisanominen tai liikuntakeskuksessa käymättä jättäminen ei ole sama kuin jäsenyyden irtisanominen.