Mielelläni ihannepainoon - pienryhmävalmennus | Loviisansyke

Mielelläni ihannepainoon - pienryhmävalmennus

TULOSSA! Syksyllä herää ajatus elämäntapamuutoksesta. Haluat ehkä laihtua, voida henkisesti ja fyysisesti paremmin, olla energisemmin, liikkua enemmän, saada enemmän aikaan. Lue lisää valmentajamme Tarjan 15.9.2024 alkavasta Mielelläni ihannepainoon -pienryhmävalmennuksesta.


Syksyllä herää ajatus elämäntapamuutoksesta. Haluat ehkä laihtua, voida henkisesti ja fyysisesti paremmin, ollaenergisemmin, liikkua enemmän, saada enemmän aikaan. Yleensä nämä elämäntapamuutokset liittyvät pääosin syömiseen ja liikkumiseen ja yks kaks yllättäen painoon.

Me mittaamme usein hyvää oloamme sillä, miltä peilissä näyttää ja miltä keskivartalossa tuntuu. Niin minäkin. Vaikka minulla, niin kuin olettaisin myös sinulla, on valtavasti tietoa, miten pitäisi liikkua ja syödä, niin syksyn pimeydessä se yleensä vaan unohtuu. Syksyn ankeus ja harmaus väsyttää, saa tyytymättömäksi, veltoksi, laiskaksi ja siinä ne hyvät alkusyksyn hyvin alkaneet ulkoiluaikomuksetkin yleensä unohtuvat. Jos vielä syksyyn on luvassa vastoinkäymisiä, on soppa valmis. Sisuksiin tulee ahdettua suklaata, leivonnaisia, pizzaa, hampurilaisia ja kaiken maailman höttöä, joka lohduttaa niin vastoinkäymisten kohtaamista kuin karmeaa sadeilmaa, harmautta ja pimeyttä.

Nyt haluaisin jakaa omia vuosien varrella oppimiani tietoja, taitoja ja kokemuksia myös sinulle. Opit ovat tulleet siitä, kun olen auttanut ihmisiä hypnoosin ja valmennusten avulla muokkaamaan omia elintapojaan, sekä myös omista kokemuksistani. Tämän valmennuksen tarkoitus on, että pääset pois vanhoista painoon liittyvistä ajatusmalleista ja saat istutettua omaan alitajuntaasi uudenlaiseen elämäntapaan liittyviä ajatusmalleja, joilla hallitset omaa painoasi helpommin ja laihdut.

Tämä reilu kahden kuukauden valmennuskokonaisuus on tarkoitettu sinulle joka;

  • tiedät teoriassa terveellisen, painon hallinnan kannalta terveellisen syömisen periaatteet.
  • tiedät teoriassa, miten pitäisi liikkua, eli muutaman kerran viikossa kunnon hikiliikuntaa ja mahdollisimman paljon arkiliikuntaa.
  • olet ehkä käynyt monet painonhallinnan kurssit joko verkossa tai ryhmässä ja onnistunutkin pudottamaan painoasi niiden avulla, mutta heti kun kurssi on loppu, palautuu painosi entisiin lukemiin ja sinä sohvan pohjalle mussuttamaan herkkuja.
  • himoat jatkuvasti niitä ihania ruokia ja herkkuja, jotka olet itseltäsi kieltänyt.
  • tunnet hillitöntä katumusta ja sen myötä ahdistusta, jos vähänkin poikkeat omista uusista elämäntavoistasi.
  • kiinnität huomiota vain niihin asioihin, joissa epäonnistut, etkä niihin joissa onnistut.
  • olet lähtenyt suin päin soitellen sotaan miettimättä, miksi laihdutat ja mitkä ovat tavoitteesi (muukin kuin vaa’an lukema).
  • koet, että valitsemasi dieetti ja/tai treeniohjelma tuntuu pakkopullalta.
  • ajattelet, että säännöt on tehty noudatettaviksi pilkun tarkasti.
  • katsoessasi itseäsi peilistä saatat inhota peilikuvaasi, ja inhoat myös itseäsi.
  • hoet itsellesi jatkuvasti, että ”en pysty laihduttamaan”, ”en kuitenkaan onnistu”, ”miksen jo laihdu”, mutta silti kokeilet jatkuvasti erilaisia laihdutuskuureja.
  • haluat nyt oikeasti eroon laihduttamisesta ja tilalle uuden elämäntavan.
  • olet valmis tekemään itsesi kanssa töitä! Paljon töitä!


Tämä valmennus EI ole tarkoitettu sinulle, joka;

  • et tiedä miten pitäisi syödä tai liikkua, jotta pystyisit hallitsemaan painoasi.
  • ajattelet, että tämä on taas joku huijaus- tai rahastusyritys.
  • et ole valmis sitoutumaan.
  • odotat hokkuspokkustemppua.
  • odotat, että itse ei tarvitse tehdä mitään.
  • odotat ihmelaihtumista.

Lupaukseni sinulle,

Opit ajattelemaan itsestäsi ja asioista positiivisemmin, luottamaan omaan kykyysi onnistua ja unohtamaanlaihdutuksen, koska löydät elämääsi uuden tavan ajatella, syödä ja liikkua.


Miten?

Ei yksinyrittämistä, vaan monipuolista henkilökohtaista ja ryhmässä valmennusta, sekä monipuolisia tehtäviä ja harjoituksia, jotka pakottavat sinut pohtimaan asioita ja oivalluttavat sinua.

Missioni

Missioni tämän valmennuskokonaisuuden suhteen on, että ohjaan sinut löytämään omat sisäiset voimasi, kiinnittämään huomiota asioiden positiivisiin puoliin ja onnistumisiin, jotta löytäisit tasapainon oman painosi kanssa ja sinun olisi helpompi olla.

Reilun kahden kuukauden aikana opit ja oivallat seuraavia asioita:

  • Ymmärrät oman mielesi voiman niin hyvässä kuin pahassa.
  • Opit suhtautumaan eri tavalla syömiseen ja liikkumiseen.
  • Saat paljon harjoituksia, jotka auttavat sinua etsiessäsi omaa sellaista elämäntapaa ruuan ja liikkumisen suhteen, joka olisi luonnollinen osa sinun elämääsi, osa hyvää oloasi
  • Pääset tutustumaan itseesi ja ajatuksiisi, tulemaan enemmän sinuksi itsesi kanssa ja hyväksymään itsesi.
  • Luot itsellesi elämäntavan, jossa ei ole kieltoja.
  • Ymmärrät ja opit tavoitteiden asettamisen tärkeydestä
  • Opit kyseenalaistamaan omia ajatuksiasi ja omia tapojasi, sekä luomaan uusia, itseäsi auttavia ja eteenpäin vieviä tapoja.
  • Opit, miten kiinnittämällä huomio onnistumisiin epäonnistumisten sijaan, saat itsellesi tyydyttävämpää elämää ja olet onnellisempi.
  • Opit keinoja selättämään vastoinkäymiset.


Mitä valmennus sisältää ja miten se etenee?

Valmennus sisältää 3 henkilökohtaista ja 7 ryhmävalmennusta.

1. Ilmoittauduttuasi ja maksettuasi valmennuksen, saat varata itsellesi ensimmäisen henkilökohtaisen valmennuksenviikolle 37 tai 38. Ilmoittautumisohjeet myöhempänä.

2. Ensimmäinen ryhmävalmennus on sunnuntaina 15.9. Silloin käydään läpi yleisiä asioita valmennuksesta ja aloitetaan oman mielen muutosmatka ajattelun perusteista.

3. Seuraavalla ryhmätapaamisella 22.9. tehdään tavoitekartta Goal Mapping -menetelmällä.

4. Ryhmätapaamiset ovat aina sunnuntai-iltaisin klo 19.15 ja kestoltaan 90 min.

5. Henkilökohtaiseen valmennukseen pääset valmennuksen alussa, noin puolivälissä ja lopussa.

6. Viimeinen ryhmätapaaminen on 27.10.

7. Viimeiset henkilökohtaiset valmennukset ovat viikoilla 44 - 45

Ryhmävalmennukset (kesto 90 min) pidetään Hilding Business parkissa. Tarkempi paikka ilmoitetaan myöhemmin. Henkilökohtaiset valmennukset tapahtuvat etävalmennuksena esimerkiksi Whatsappin, mesengerin videopuhelun tai google meetin avulla. Henkilökohtaisen valmennuskerran kesto on 60 min.

Ensimmäisellä kerralla, kun sinulla on henkilökohtainen valmennus, saat itsellesi pdf-muotoiset työkirjat painonhallinnasta, sekä mielen hallinnasta. Näitä työkirjoja käytetään koko valmennuskauden ajan.

Näiden lisäksi saat vielä 3 äänitettä, jotka ovat:

  • Haluat syödä terveellisesti – musiikillinen Mielitsemppari, jonka avulla mieleesi painuu kasvisten ja juuresten ihanuus ruokavaliossa helpolla ja hauskalla tavalla.
  • Kohti ihannepainoa – Mielitsemppari, joka auttaa ajatuksiasi uuteen suuntaan
  • Rakkaudella keholle – Mielitsemppari, joka auttaa sinua ajattelemaan, että olet ainutlaatuinen sellaisena kuin olet.

Tässä vielä koostettuna valmennuksen sisältö

Yhteensä 3 tuntia yksilövalmennusta kolmena erikertana​​​.

1. Henkilökohtainen valmennus – Miksi, miten ja mihin tähtään. Tilannekartoitus, tavoitteet, toimintasuunnitelma

2. Henkilökohtainen valmennus – Missä mennään nyt? Puolivälitsekkaus

3. Henkilökohtainen valmennus – Uudet uskomukset itsestä


Yhteensä 13 tuntia ryhmävalmennusta seitsemällä eri kerralla​​

1. Valmennuksen aloitus. Miten edetään ja mitkä ovat tavoitteet. Mitä tarkoittaa elämäntapamuutos versus painonpudotus?

2. Goal Mapping – Tavoitteet paperille ja mielikuviksi

3. Tutustun omiin ajatuksiini

4. Positiivisuuden voima – Miten positiivisuus auttaa minua onnistumaan painonhallinnassa?

5. Mitä ajattelen syömisestä?

6. Onnistumisen elementit. Vastoinkäymisten kohtaaminen ja minäkuvan vahvistaminen

7. Pysähtyminen ja rentoutuminen – Miksi palautuminen on painonhallinnassa niin tärkeää?

8. Miten tästä eteenpäin? Valmennuksen päätös.


Kuinka monta henkilöä valmennukseen otetaan?

Tähän valmennukseen otetaan vain 10 henkilöä, joten ilmoittaudu nyt mukaan. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 8.9. Valmennukseen tarvitaan 6 ilmoittautunutta, jotta valmennus toteutuu.

Hinta tälle valmennuskokonaisuudelle on 449 e sis. alv.

Valmennuksen sisältö auttaa sinua myös muulla elämänsarallakuin vain painonpudotuksessa. Vaikka keskitymme painonpudotukseen, valmennuksen sisältämien ajatusten, opetusten ja oivallusten kautta saat koko elämääsi uusia näkökulmia, uusia tapoja ja uusia ajatuksia. Opit tuntemaan mielesi voimia, opit tunnistamaan tunteitasi ja halutessasi muuttamaan niitä, tai hyväksymään niitä. Painonhallinnan suhteen pääset vihdoin elämään stressittömämpää elämää, olemaan itsellesi armollisempi ja antamaan itsellesi anteeksi, kun heikko hetki koittaa. Valmennus auttaa tekemään tietoisia valintoja ja päätöksiä.


Ilmoittautumisohjeet

Ilmoita halukkuutesi valmennukseen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tarja@tarjakupias.fi. Saat paluupostissa jatko-ohjeet, miten pääset mukaan.


Miksi minä olen hyvä valmentamaan sinua?

Olen auttanut hypnoosivalmennuksen avulla ihmisiä laihduttamaan jo 12 vuotta. Olen siis tutustunut laihduttavan ihmisen ajatusmaailmaan ja oppinut sitä kautta, mikä auttaa ja mikä ei, miten omaa mieltä pitäisi kouluttaa, jotta painonhallintaonnistuu. Toki se ei aina onnistu, koska ihmisen hormonaaliset tekijät ovat yksi painava syy laihtuuko vai ei. On myös monia muita syitä, jotka oikeasti estävät laihtumisen, esimerkiksi lääkkeet.

Olen myös Life Coach, jonka työkaluja aion myös käyttää, sekä Goal Mapping -kouluttaja, jonka avulla laitetaan tavoitteesi kuntoon. Olen myös elämäntapavalmennukseen erikoistunut Personal Trainer, josta ammennan sinulle syömiseen liittyvää tietoa ja taitoa. Lisäksi hyödynnän valmennuksessa positiivisen psykologian oppeja.

Olen itse myös tehnyt vuosia töitä oman ajatusmaailmani kanssa terveellisten elämäntapojen suhteen. Eli oma kokemukseni on myös vahvasti taustalla.

Näitä kaikkia oppejani jaan siis sinulle tässä valmennuksessa. Takaan, että saat niin huikean valmennuskokonaisuuden itsellesija sellaisia työkaluja omaan elämääsi, että muutoksia tapahtuu varmasti.

Tervetuloa mukaan!