Esittelyssä Kristian Wahlström | Loviisansyke

Kristian Wahlström

Kristian, tai kutsumanimeltään Krisu, on toiminnallisen harjoittelun asiantuntija. Hän on jo 10 vuoden itse harrastanut, valmentanut ja jopa kisannut toiminnallisen harjoittelun parissa.


Koulutukseltani olen Liikunnanohjaaja AMK.

Olen harrastanut jalkapalloa lähes koko ikäni ja nykyään myös valmennan junioripuolella. Kun omat tosipelit loppuivat ja perhe kasvoi, löysin CrossFitin sekä toiminnallisen harjoittelun. Ihastuin tähän tehokkaaseen ja kokonaisvaltaiseen harjoittelumuotoon, josta innostus vei mukanaan kilpailemaan lajeissa. Jo 10 vuotta on vierähtänyt tämäntyyppisen treenin parissa ja hetki toimia valmentajan roolissa tuntuu nyt oikealta.

Toiminnallinen harjoittelu sopii kaikille iästä tai kunnosta riippumatta. Jokainen liike on sovellettavissa ja itsensä haastaminen on juurikin lajin suola. Nimensä mukaisesti toiminnallinen treeni tukee arjen askareita ja jaksamista.

Mielestäni treenaamisen pitää aina olla hauskaa ja iloista tekemistä. Huumoria ja hikeä! Parhaita ilonhetkiä treenin saralla tarjoaakin juuri ne hetket kun onnistut liikkeessä tai nostossa jonka luulit olevan mahdoton aluksi.

Minä autan sinua saavuttamaan näitä onnistumisen hetkiä.


Ota yhteyttä Krisuun alla olevan lomakkeen kautta