Hyvinvoiva minä -pienryhmävalmennus | Loviisansyke

Hyvinvoiva minä - pienryhmävalmennus

Ryhmä on suunniteltu sinulle yli 45-vuotias nainen tai mies, joka kaipaat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja tarvitset apua elämäntapojen muutoksiin. Ryhmän aloitus 3.3.2024


Haaveiletko energisestä, hyvästä olosta ja toimivasta kehosta? Tuntuuko siltä että haluaisit lähteä liikkeelle mutta kynnys aloittamiselle on noussut liian korkeaksi? Mietitkö, että terveytesi vuoksi sinun ehdottomasti pitäisi saada kuntoon sekä ravitsemukseen, että liikkumiseen liittyvät asiat, mutta tarvitset apua ja tukea aloitukseen?

Oletko yrittänyt usein ”ottaa itseä niskasta kiinni” ja sitten epäonnistunut tai esimerkiksi yrittänyt laihduttaa tuloksetta useasti? Tai ehkä olet saanut tuloksia, mutta kilot ovat palanneet korkojen kera takaisin.

Jos joku, tai kaikki edellisistä kohdista pitää kohdallasi paikkansa, tämä ryhmä on avain muutokseen.

Tässä valmennuksessa liikunta ei ole numero yksi, vaan pääset tarkastelemaan elämääsi hyvin kokonaisvaltaisesti. Saat apua, tukea ja tsemppiä stressinhallintaan, ruokailuun, palautumiseen ja liikkumiseen, mutta pääasiassa keskitymme siihen, miten ajattelet näistä kaikista osa-alueista ja miten saat itsesi motivoitua ajattelemaan omaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi numero ykkösenä.

Valmennus alkaa tilannekartoituksella ja tavoitteiden tekemisellä, sillä jos ei ole tavoitteita, ei ole mitään, mitä kohti mennä. Tarkoitus ei ole tehdä mitään hyvinvointiprojektia, vaan kestävä hyvinvointimuutos elämääsi, joka heijastuu myös muihin elämän osa-alueisiin.

Elintapojen muutosta lähdetään lähestymään psyykkisen valmennuksen keinoin. Valmennuksessa syvennytään tutkimaan mm. omia tapoja ja tottumuksia, intohimoja ja motivaatiota.

Hyvään ja terveelliseen ravitsemukseen keskitytään myös, koska se on erittäin tärkeä osa kokonaisvaltaista kehon- ja myös mielen hyvinvointia. Mikään pikadieetti tämä ryhmä ei ole, mutta ehdottomasti painonpudottajille tai painonhallinnasta kiinnostuneille täysin oikea paikka.

Tapaamisilla myös liikutaan yhdessä. Valmennuksessa keskitytään palautumisen opetteluun, ryhdin, keskivartalon lihaksien vahvistamiseen sekä kehon liikkuvuuden parantamiseen kehon viestejä kuunnellen, ilman suorittamista. Ryhmän valmentajana toimiva Tarja on itse saanut kokea, miltä tuntuu kun keho ei toimi vääränlaisen liikkumisen seurauksena. Nyt liikutaan lempeästi ja opetellaan jaksottamaan arkea yksinkertaisilla ja lyhyillä ns. mikrotreeneillä, joita voi tehdä kotona, töissä tai missä tahansa.

Tämä ryhmä on Tarjalle sydämen asia ja hän todella haluaa auttaa ja tehdä kaikkensa, että jokainen oppisi arvostamaan itseään ja terveyttään ja löytämään oman potentiaalinsa.

Olet upea juuri sellaisena kuin olet. Tule vahvistamaan sitä ajatusta ja ota ensimmäinen askel kohti kokonaisvaltaista hyvää oloa. Lempeän ja ymmärtäväisen valmentajan ja ryhmän tuen avulla onnistut! Yhdessä olemme enemmän!

Valmennus sisältää:

  • 8 viikottaista ryhmätapaamista
  • Syväsukellus tavoitteisiin
  • Psyykkisen valmennuksen luentoja ja (koti)tehtäviä, joiden avulla opit paljon itsestäsi ja omista tavoistasi
  • Ohjeistusta omatoimiseen liikuntaan, sekä ryhmässä liikkumista
  • Ohjeistusta oikeanlaiseen ravitsemukseen ravitsemuspsykologian keinoin
  • Palautumisen ja stressinhallinnan keinoja mm. rentoutumisharjoitusten avulla
  • Valmentajan ja ryhmän tuki suljetussa Facebook/Whatsapp- ryhmässä
  • Lisäpalveluna erilaisia testejä ja mittauksia halukkaille (Firstbeat, Energiatesti, Kehonkoostumusmittaus)


Milloin: Sunnuntaisin klo 19.40. 90 min /kerta.

Paikka: Ryhmäliikuntasali ja yläkerran huone
Valmennuksen kesto: 8 kertaa (2 kk)

Alkaa 3.3., päättyy 5.5. (ei sunnuntaisin 31.3., eikä 14.4.)

Hinta 258 € (129 € / kk)


Seuraava aloitus 3.3. Ilmoittaudu 24.2. mennessä, sillä ryhmään otetaan vain 15 osallistujaa, minimimäärä, jolla valmennus toteutetaan on 10.


Valmentajana toimii Elintapavalmennukseen erikoistunut Personal Trainer, Naurujoogaohjaaja, Hypnoosivalmentaja ja hyvinvointiluennoitsija, Tarja Kupias.