Lasten leikkimaa | Loviisansyke

Tervetuloa leikkimään Loviisan Sykkeen Leikkimaahan

Visiona oli luoda lasten liikunnallisuutta monipuolisesti tukeva sisäleikkipuisto ja siinä me mielestämme olemme onnistuneet!Leikkimaan käyttöoikeus sisältyy kaikkiin Maksimi-Syke jäsenyyksiin. Maksimi-Syke jäsenenä voit myös ilmoittaa lapsesi valvottuun lapsiparkkiin ja tulevaisuudessa myös ohjattuun lasten toimintaan. Mikäli sinulla on jokin muu meidän jäsenyyksistä tai mikäli sinulla on useampi lapsi samaan aikaan leikit leikkimaassa edullisemmin kuin jos ei ole jäsenyyttä. Lue lisää hinnastosta.

Lasten Leikkimaahan voi tulla leikkimään viikon jokaisena päivänä kello 10.00-19.00. Asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella leikkimaa on käytössä niin sanotusti itsepalvelu-konseptilla. Leikkimaan ovessa on ohjeet kuinka voit lunastaa leikkioikeuden silloin kun asiakaspalvelumme ei ole paikalla.

Suositusikäraja on 3-8 vuotiaat. Toki pienemmät ja isommatkin lapset ovat tervetulleita. Pienimmille lapsille löytyy oma pienempi teline jossa saavat rauhassa temmeltää ja siihen ei isommat lapset saa tulla. Isompaan telineeseen saavat myös pienemmät mennä mutta kannattaa ottaa huomioon että pikkuset voivat jäädä isompien lasten jalkoihin. Lapset leikkii kuitenkin leikkimaassa aina vanhempien vastuulla.

Tulkaa yhdessä nauttimaan liikunnan ilosta Loviisan Sykkeelle!

Toiveita ja palautetta otetaan vastaan, lisää tietoa saat soittamalla, laittamalla meille viestiä sähköpostitse tai tulemalla paikan päälle asiakaspalvelun aukioloaikana.

Valvotut leikkimaavuorot, eli lapsiparkki

  • Maanantaisin kello 17.00-19.00
  • Tiistaisin kello 17.00-19.00
  • Keskviikkoisin kello 17.00-19.00
  • Torstaisin kello 17.00-19.00
  • Lauantaisin kello 9.00-11.00


Valvottu lapsiparkki leikkimaassa on kaikenikäisille lapsille tarkoitettu palvelu ja ensisijaisesti Loviisan Sykkeen jäsenille. Mikäli lapsesi on osallistumassa valvottuun leikkimaahan ensimmäistä kertaa suosittelemme että tulette tutustumaan ensin yhdessä vanhemman kanssa jotta lapsi tutustuu ohjaajaan ja ohjaaja tutustuu lapseen.

Mikäli lapsimäärä on valvotun leikkimaan ajan täynnä pidätämme oikeuden olla ottamasta lisää lapsia leikkimään. Tämä jotta voidaan varmistaa kaikkien viihtyvyys sekä turvallisuus. Ilmoittautumalla ennakkoon varmistat siis paikkasi kyseisenä ajankohtana.

Ilmoittautuminen tulee vahvistaa viimeistään 5h ennen valvotun lapsiparkin alkamista. Parkki voidaan mahdollisesti myös perua mikäli ilmoittautuneita ei ole. Ilmoittautumiset varausjärjestelmän kautta tai sähköpostitse info@loviisansyke.fi.

Valvotut leikkim​​​​​​​aa-ajat löytyy meidän varausjärjestelmästämme. Ilmoittautuminen tapahtuu samoilla säännöillä kuin ohjatuille ryhmäliikuntatunneille.


Auta meitä parantamaan perheen pienimmille suunnattua toimintaa vastaamalla alla olevaan kyselyyn:


Lasten syntymäpäiväjuhlat Loviisan Sykkeellä

Tuottavatko syntymäpäiväjuhlat päänvaivaa ja haluaisit mielelläsi ulkoistaa niiden järjestämisen? Nyt sinulla on mahdollisuus järjestää lapsellesi helpot, kaikkia ilahduttavat ja liikunnalliset syntymäpäiväjuhlat Loviisan Sykkeellä!

Lue lisää


Lasten Leikkimaa hinnasto

Jäsenenä joko Loviisan Sykkeellä tai Sipoon Sykkeellä leikit Loviisan lasten leikkimaassa edullisemmin kuin muut.

Lue lisää