Lasten syntymäpäiväjuhlat Loviisan Sykkeellä | Loviisansyke

Lasten syntymäpäiväjuhlat Loviisan Sykkeellä

Tuottavatko syntymäpäiväjuhlat päänvaivaa ja haluaisit mielelläsi ulkoistaa niiden järjestämisen? Nyt sinulla on mahdollisuus järjestää lapsellesi helpot, kaikkia ilahduttavat ja liikunnalliset syntymäpäiväjuhlat Loviisan Sykkeellä!


Me räätälöimme toiveidesi mukaiset syntymäpäiväjuhlat liikuntakeskuksen tiloissa, joissa on mahdollista toteuttaa erilaista toiminnallista aktiviteettia juhlinnan lomassa.

Käytössä on Lasten leikkimaa sekä ryhmäliikuntatila, johon on mahdollista järjestää tarjoilut sekä teemaan sopivaa ohjattua toimintaa valintasi mukaan.

Syntymäpäiväjuhlia on mahdollista järjestää pääsääntöisesti lauantaisin ja sunnuntaisin. Juhlien kokonaiskesto on 1,5 tuntia.

Juhlien ajan käytössänne on ohjaaja, joka huolehtii alkujärjestelyistä, tarjoiluista ja toiminnan ohjauksesta sekä loppusiivouksesta. Teidän ei tarvitse kuin tulla paikalle pitämään hauskaa!

Lasten ikätasosta riippuen huoltajan on hyvä olla mukana valvomassa.

Synttäriteemat

1. Discobileet

  • Nupit kaakkoon ja kaupungin parhaat bileet pystyyn kun jumppasalimme muuttuu discoluolaksi.

2. Viidakkoseikkailu

  • Pienten juhlijoiden satuseikkailu viidakossa.

3. Old school synttärit

  • Onko kaikki tutut leikit kuten esimerkiksi aasinhäntä, pullon pyöritys tai tuolileikki unohdettu? Ei kai. Näissä juhlissa kunnioitetaan perinteitä ja juhlitaan syntymäpäiväsankaria kuten äiti ja isi ehkä aikoinaan juhlivat.

4. Sykkeen olympialaiset

  • Oletko tottunut aina voittamaan? Näissä olympialaisissa siihen ei kannata luottaa. Uskallatko ottaa riskin?

5. Synttärisankarin toive

  • Mikäli yllä olevat teemat eivät vastanneet syntymäpäiväsankarin toiveita niin aina kannattaa ottaa meihin yhteyttä niin suunnitellaan syntymäpäiväsankarin toiveiden mukainen kokonaisuus.

Paljonko synttäreiden järjestäminen sitten maksaa?

Synttäreiden hintaan vaikuttaa juhlijoiden ikä, vieraiden määrä, tarjoilut sekä valittava aktiviteetti ja ajankohta. Palvelupaketin hinta alkaen 250€ ja siihen sisältyy ohjattu ohjelma, tarjoilut kuten donitseja, popcornia, mehua, hedelmiä, dipattavia vihanneksia (kurkku, porkkana ja paprika) ja tietysti dippi. Tarjoilusta vastaa yhteistyökumppanimme Ravintola Fellman.

Lisäpalveluna on saatavilla myös aikusille omat tarjoilut kuten kahvia ja jotain purtavaa. Jokainen syntymäpäiväsankari on omanlaisensa ja meille on tärkeää että juhlista tulee ikimuistoiset joten rohkeasti yhteyttä jos suunnittelette syntymäpäiväjuhlia. Räätälöidään myös aikuisille oma juhlat kuten esimerkiksi "polttarit". Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Varaukset ja syntymäpäivätiedustelut osoitteeseen info@loviisansyke.fi ja laita otsikoksi "SYNTYMÄPÄIVÄT" niin olemme sinuun yhteydessä.